DARBE TEŞEBBÜSÜNE İŞTİRAK VE CEZA HUKUKU SORUMLULUĞU Paneli Hakkında
12 Temmuz 2019 19:05

Ankara Hacıbayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Türk Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkeai tarafından 15 Temmuz Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen '' Darbe Teşebbüsüne İştirak ve Ceza Hukuku Sorumluluğu'' konulu  Panel 12 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir.AHBV Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Prof.Dr. İlhan ÜZÜLMEZ tarafından açış konuşması yapılan ve  AHBV Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cumhur Şahin tarafından yönetilen panelde AHBV Üniversitesi Türk-Ce-Mer Müdürü Prof.Dr. İzzet Özgenç ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Gökcen konuşmacı olarak yer almışlardır.Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay Başkanvekilleri,Yargıtay Daire Başkan ve Üyelerin yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi ve öğrencinin katılımlarıyla gerçekleştirilen panelde terör örgütü üyeliği ve darbeye teşebbüs suçu bağlamında konular ele alınmıştır.